Angličtina bulharský Czech dánský holandský francouzský Němec řecký maďarský Ital japonský korejský litevský norský španělský švédský

Zajištěny číslem Mylar Bag Přepravní!

Jsi tady: Ochrana osobních údajů

Váš košík

Prázdný vozík.

Specializujeme se na levné a rychlé doručení do Francie!

Ochrana osobních údajů

Úvod

1. Toto je upozornění, které vás informuje o našich zásadách o všech informacích, které o vás zaznamenáváme. Stanoví podmínky, za kterých můžeme zpracovávat veškeré informace, které shromažďujeme od nás, nebo které nám poskytnete. Zahrnuje informace, které by vás mohly identifikovat (? Osobní informace?) A informace, které by nemohly. V kontextu zákona a tohoto oznámení,? Procesu? znamená shromažďovat, ukládat, převádět, používat nebo jinak jednat o informacích.

2. Je nám líto, že pokud existuje jeden nebo více bodů níže, s nimiž nejste spokojeni, jedinou možností je opustit naši webovou stránku okamžitě.

3. Bereme vážně ochranu vašeho soukromí a důvěrnosti. Chápeme, že všichni návštěvníci našich webových stránek mají právo vědět, že jejich osobní údaje nebudou využívány pro jakýkoli účel, který by jim nezamýšleli, a náhodou se nedostanou do rukou třetí strany.

4. Zavazujeme se, že zachováme důvěrnost všech informací, které nám poskytnete, a doufáme, že budete opakovat.

5. Naše zásady jsou v souladu s příslušnými právními předpisy Spojeného království, včetně těch, které vyžaduje obecné nařízení EU o ochraně údajů (GDPR).

6. Zákon požaduje, abychom vám sdělila vaše práva a povinnosti vůči vám ve vztahu k zpracování a kontrole vašich osobních údajů. Děláme to nyní tím, že žádáme, abyste si přečetli informace uvedené na www.knowyourprivacyrights.org
7. S výjimkou níže uvedených údajů nesdílíme, neprodáváme ani neprodáváme třetím stranám žádné informace shromážděné na našich webových stránkách.

Jaké informace o vás shromažďujeme

Informace o vás shromažďujeme, když nám je poskytnete, když používáte naše služby, a pokud nám to poskytnou jiné zdroje, jak je dále popsáno níže.

Informace, které nám poskytnete

Informace o vás shromažďujeme, když jej zadáte na naši webovou stránku, nebo nám jej poskytnete přímo.

? Informace o účtu a profilu: Informace o vás shromažďujeme, když se zaregistrujete k účtu, vytváříte nebo upravujete profil, nastavujete předvolby, zaregistrujete se nebo nakupujete prostřednictvím naší webové stránky. Například poskytnete své kontaktní údaje a v některých případech i fakturační údaje, když vytvoříte účet, abyste od nás mohli zakoupit.

? Obsah, který jste poskytli prostřednictvím našich produktů: V případě, že jste našimi službami zapojeni do dodávání vlastních produktů, můžete také poskytnout další údaje, abychom mohli kontaktovat výrobce ve vašem zastoupení. Tento obsah obsahuje jakékoli informace o vás, které se můžete rozhodnout zahrnout.

? Obsah poskytovaný prostřednictvím našich webových stránek: shromažďujeme další obsah, který odešlete na tyto webové stránky. Poskytnete nám například obsah, pokud nám poskytnete zpětnou vazbu nebo se účastníte průzkumů.

? Informace, které poskytnete prostřednictvím našich kanálů podpory: Poskytujeme také zákaznickou podporu, kde se můžete rozhodnout odeslat informace týkající se problému, s nímž jste se setkali s produktem / službou. Pokud jste se rozhodli tyto informace předložit, budete požádáni o poskytnutí kontaktních informací, shrnutí problému, který jste zažili, a veškeré další dokumenty, snímky obrazovky nebo informace, které by byly užitečné při řešení problému.

? Informace o platbě: Při vytváření účtu u nás shromažďujeme určité platební a fakturační údaje. Požádáme vás například o registraci fakturačního zástupce, včetně jména a kontaktních údajů.

Informace, které automaticky shromažďujeme při používání služeb

Informace o vás shromažďujeme, když používáte naši webovou stránku, včetně procházení webových stránek a provádění určitých akcí na webové stránce.

? Vaše využívání naší webové stránky: Sledujeme-li určité informace o vás při návštěvě a interakci s naší webovou stránkou.

? Informace o zařízení a připojení: Shromažďujeme informace o vašem počítači, telefonu, tabletu nebo jiných zařízeních, které používáte k přístupu na naši webovou stránku. Informace o tomto zařízení zahrnují typ připojení a nastavení při instalaci, přístupu, aktualizaci nebo používání naší webové stránky. Informace o vašem operačním systému, typu prohlížeče, adrese IP, adresách odkazujících / vyřazených stránek, identifikátorech zařízení a datech selhání sbírají také informace o vašem zařízení. Používáme vaši IP adresu a / nebo předvolbu země s cílem přiblížit vaši polohu a poskytnout vám lepší služby. Kolik z těchto informací shromažďujeme závisí na typu a nastavení zařízení, které používáte k přístupu k službám.

? Soubory cookie a další technologie sledování: Mylar Shop a naši partneři třetí strany, například naši partneři v oblasti inzerce a analýzy, používají cookies a další technologie pro sledování (např. Webové majáky, identifikátory zařízení a pixely), aby vám poskytli funkčnost a rozpoznali vás v různých službách a zařízení.

Jak používáme shromážděné informace

? Poskytovat zboží a služby a personalizovat své zkušenosti: používáme informace o vás, abychom Vám poskytli zboží a služby, včetně zpracování transakcí a poskytování podpory zákazníkům.

? Komunikace s vámi o našich zbožích a službách: používáme kontaktní informace k zasílání transakčních zpráv prostřednictvím e-mailu, poskytování podpory zákazníků a / nebo technických rad.

? Chcete-li jej zobrazit na našich webových stránkách: naše webové stránky (a / nebo stránky pro kontrolu třetích stran) vám umožní posílat informace s ohledem na to, že se tyto informace čte, kopírují, stahují nebo používají jiní lidé. Např. Zveřejnění zprávy nebo přehledu o zboží a službách

? Při odesílání osobních údajů je na vás, abyste se ujistili o úrovni ochrany osob, která by je mohla použít. Tyto informace konkrétně nepoužíváme, jen aby bylo možné je zobrazit nebo sdílet. Uchováváme je a my si vyhrazujeme právo je používat v budoucnosti jakýmkoli způsobem, jak se rozhodneme.

? Jakmile vaše informace vstoupí do veřejné domény, nemáme žádnou kontrolu nad tím, co s ní může nějaká konkrétní třetí osoba. Za jejich akce nepřijímáme žádnou odpovědnost.

? Komunikace s nejnovějšími nabídkami a vývojem v rámci společnosti: Vaše kontaktní informace používáme k zasílání propagačních a informačních bulletinů. To se provede pouze tehdy, pokud jste výslovně souhlasili s přijímáním těchto typů sdělení.

? Poskytnout zákaznickou podporu: používáme vaše informace k vyřešení technických problémů, se kterými se setkáváte, a na pomoc při jakémkoli dalším dotazu, který můžete mít. Když nás kontaktujete, ať už telefonicky, prostřednictvím našeho webu nebo e-mailem, shromažďujeme údaje, které jste nám poskytli, abychom mohli odpovědět potřebnými informacemi. Zaznamenáváme Vaši žádost a naši odpověď, abychom zvýšili efektivitu našeho podnikání.

? Uchováváme osobní identifikační údaje spojené s vaší zprávou, například vaše jméno a e-mailová adresa, abychom mohli sledovat naši komunikaci s vámi, abychom poskytli vysoce kvalitní službu.

? Vyřizování stížnosti: Když obdržíme stížnost, zaznamenáme všechny informace, které jste nám poskytli, a tyto informace používáme k vyřešení vašeho stížnosti.

? Pokud vaše stížnost odůvodněně vyžaduje, abychom se obrátili na nějakou jinou osobu, můžeme se rozhodnout, že poskytneme této osobě některé informace obsažené ve vaší stížnosti. Děláme to co nejčastěji, ale je to záležitost našeho vlastního uvážení, zda dáváme informace, a pokud ano, jaké jsou tyto informace.

? Můžeme také sestavit statistiky zobrazující informace získané z tohoto zdroje s cílem posoudit úroveň služeb, které poskytujeme, ale ne takovým způsobem, který by mohl identifikovat vás nebo jakoukoli jinou osobu.

? Zpracovat platbu vaší objednávky prostřednictvím služby Mylar Shop: informace o platbě, jako jsou čísla karet, nejsou u nás nikdy ukládány a jsou okamžitě smazány, jakmile jsou předány našemu poskytovateli plateb.

? V místě platby jste přesměrováni na zabezpečenou stránku na internetových stránkách poskytovatele plateb. Tato stránka může být značkována, aby vypadala jako stránka na našich webových stránkách, ale není kontrolována.

? Nepřijímáme ani nepřijímáme údaje o kreditní kartě prostřednictvím e-mailu nebo telefonu.

? Pro zabezpečení a bezpečnost: používáme informace o vás a vašem účtu, abychom ověřili účty a činnost a sledovali podezřelou nebo podvodnou činnost.

? Pro jakékoliv jiné použití, s nímž souhlasíte, používáme vaše informace, pokud jste nám k tomu dali souhlas pro konkrétní účel, který není uveden v těchto zásadách. Pokud jste souhlasili s používáním informací o vás, máte právo kdykoli změnit svůj názor, ale to nebude mít vliv na zpracování, které již probíhalo.

Informace o partnerských a obchodních partnerech

Toto jsou informace, které nám dáváte ve své funkci jako dceřiné společnosti nebo jako obchodní partner.

Umožňuje nám rozpoznat návštěvníky, které jste nám sdělili, a připsat vám provizi za takovéto doporučení. Obsahuje také informace, které nám umožňují předat provizi za vás.

Informace se nepoužívají k žádnému jinému účelu.

Zavazujeme se zachovat důvěrnost informací a podmínek našeho vztahu.

Očekáváme, že jakákoli partnerská společnost nebo partner souhlasí s tím, že tyto zásady bude opakovat.

Využívání informací, které shromažďujeme prostřednictvím automatizovaných systémů při návštěvě našich webových stránek

? sušenky

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které váš webový prohlížeč umístí na pevný disk vašeho počítače při návštěvě libovolné webové stránky. Umožňují uchovávat informace shromážděné na jedné webové stránce, dokud nejsou potřebné pro použití na jiné webové stránce, což vám umožní poskytnout vám osobní zkušenosti a majitelům webových stránek se statistikami o tom, jak používat webové stránky, aby bylo možné je zlepšit.

Některé soubory cookie mohou trvat po určité časové období, například jeden den nebo dokud zavřete prohlížeč. Ostatní trvají neurčitě.

Váš webový prohlížeč by vám měl umožňovat odstranění libovolného výběru. Rovněž by vám mělo být umožněno zabránit nebo omezit jejich používání.
Naše webové stránky používají soubory cookie. Jsou umístěny softwarem, který funguje na našich serverech, a softwarem provozovaným třetími stranami, jejichž služby používáme.

Pokud se rozhodnete nepřijmout cookies v nastavení prohlížeče, nepoužíváme je k vaší návštěvě, s výjimkou záznamu, že jste nesouhlasili s jejich použitím pro jiné účely.

Pokud se rozhodnete nepoužívat soubory cookie nebo zabráníte jejich použití prostřednictvím nastavení prohlížeče, nebudete moci používat všechny funkce našich webových stránek.

Cookies používáme následujícími způsoby:

? sledovat, jak používáte naše webové stránky
? abyste zaznamenali, zda jste viděli konkrétní zprávy, které zobrazujeme na našich webových stránkách
? aby jste byli přihlášeni na našich stránkách
? zaznamenat vaše odpovědi na průzkumy a dotazníky na našich stránkách, když je dokončíte

Osobní identifikátory z vaší aktivity procházení

Požadavky vašeho webového prohlížeče na naše servery pro webové stránky a další obsah na našich webových stránkách jsou zaznamenány.

Zaznamenáváme informace, jako je vaše zeměpisná poloha, poskytovatel internetových služeb a vaše IP adresa. Zaznamenáváme také informace o softwaru, který používáte pro prohlížení našich webových stránek, například typu počítače nebo zařízení a rozlišení obrazovky.

Tyto informace používáme souhrnně, abychom zhodnotili popularitu webových stránek na našich webových stránkách a jakým způsobem provádíme poskytování obsahu.

Pokud jsme v kombinaci s dalšími informacemi, které o vás známe z předchozích návštěv, mohly být údaje použity k identifikaci vás osobně, i když nejste přihlášeni na našich webových stránkách.

Základy, na kterých zpracováváme informace o vás

Zákon požaduje, abychom určili, podle kterého ze šesti vymezených základů zpracováváme různé kategorie vašich osobních údajů a upozorňujeme vás na základy každé kategorie.

Pokud základ, na kterém zpracováváme vaše osobní údaje, již není relevantní, okamžitě zastavíme zpracování vašich údajů.

Pokud se změní základ, pak pokud to vyžaduje zákon, oznámíme vám změnu a jakýkoli nový základ, podle kterého jsme zjistili, že můžeme dále zpracovávat vaše informace.

? Informace, které zpracováváme, protože máme s sebou smluvní závazek

Když vytvoříte účet na našich webových stránkách, kupujete si produkt nebo službu od nás nebo jinak souhlasíte s našimi smluvními podmínkami, vznikne smlouva mezi vámi a námi.

Abychom mohli plnit své povinnosti vyplývající z této smlouvy, musíme zpracovávat informace, které nám poskytnete. Některé z těchto informací mohou být osobní informace.

Můžeme jej použít, abychom:

? ověřte svou identitu pro účely zabezpečení
? prodávat výrobky vám
? poskytovat vám naše zboží a služby
? poskytnout vám návrhy a rady ohledně produktů, služeb a jak získat co nejvíce z používání našich webových stránek

Tyto informace zpracováváme na základě smlouvy mezi námi nebo že jste požádali o použití těchto informací dříve, než uzavříme právní smlouvu.

Dále můžeme tyto informace shromáždit obecně a použít je k poskytnutí informací o třídě, například k monitorování našeho výkonu s ohledem na konkrétní službu, kterou poskytujeme.

Budeme tyto informace dále zpracovávat, dokud smlouva mezi námi nebude ukončena nebo nebude ukončena jakoukoli ze stran v souladu s podmínkami smlouvy.

Informace, které zpracujeme s vaším souhlasem

? Prostřednictvím určitých kroků, pokud mezi námi neexistuje žádný smluvní vztah, například když procházíte na našich webových stránkách nebo vás požádáme o poskytnutí více informací o naší firmě, včetně našich produktů a služeb, uveďte svůj souhlas s zpracováním informací, které mohou být osobní informace.

? Pokud je to možné, snažíme se získat výslovný souhlas s zpracováním těchto informací. Někdy můžete svůj souhlas uvést implicitně, například když nám pošlete zprávu e-mailem, na kterou byste měli rozumně očekávat, že nám odpovíme. Kromě případů, kdy jste souhlasili s používáním vašich informací pro konkrétní účel, nepoužíváme vaše informace žádným způsobem, který by vás osobně identifikoval. Mohli bychom ji shromáždit obecným způsobem a použít jej k poskytnutí informací o třídě, například k monitorování výkonu konkrétní stránky na našich webových stránkách.

? Souhlas můžete kdykoli stáhnout tím, že nás budete informovat Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Pokud tak učiníte, pravděpodobně nebudete moci dále využívat náš web nebo naše služby.

Informace, které zpracováváme pro účely oprávněných zájmů

Můžeme zpracovávat informace na základě toho, že existuje oprávněný zájem buď pro vás, nebo pro nás, abychom tak učinili.

Kde zpracujeme vaše informace na tomto základě, děláme to poté, co jsme pečlivě zvážili:

? zda stejný cíl lze dosáhnout jinými prostředky
? zda zpracování (nebo nespracování) může způsobit škodu
? zda byste očekávali, že zpracováváme vaše údaje, a zda byste to v kruhu považovali za rozumné

Například můžeme vaše údaje zpracovávat na tomto základě pro účely:

? vedení záznamů o správné a nezbytné správě našeho podnikání
? reagovat na nevyžádanou komunikaci od vás, na kterou jsme přesvědčeni, že očekáváte odpověď
? ochranu a uplatňování zákonných práv kterékoli strany
? pojištění nebo získání odborné rady, která je nutná k řízení podnikatelského rizika
? chráníme vaše zájmy tam, kde věříme, že máme povinnost tak učinit
Informace, které zpracováváme, protože máme zákonnou povinnost

Jsme předmětem zákona, jako všichni ostatní. Někdy musíme vaše údaje zpracovávat, abychom splnili zákonnou povinnost.

Například můžeme být požádáni o poskytnutí informací právním orgánům, pokud o to požádají, nebo pokud mají řádné oprávnění, jako například příkaz k vyhledávání nebo soudní příkaz. Od dnešního dne nebyly právním orgánům poskytnuty žádné informace o žádném zákazníkovi.

To může zahrnovat vaše osobní údaje.

Zveřejnění a sdílení vašich informací

Sdílení s třetími stranami

Sdílíme informace s třetími stranami, které nám pomáhají provozovat, poskytujeme, zlepšujeme, integrujeme, přizpůsobujeme, podporujeme a prodáváme naše služby.

Poskytovatelé služeb: Spolupracujeme s poskytovateli služeb třetích stran, kteří poskytují webové služby a vývoj aplikací, hosting, údržbu, zálohování, ukládání dat, virtuální infrastrukturu, zpracování plateb, analýzy a další služby, které mohou vyžadovat přístup k nim nebo jejich používání. Pokud poskytovatel služeb potřebuje k přístupu k informacím o vás, abychom mohli provádět služby v našem zastoupení, činí to na základě pokynů od nás, včetně dodržování zásad a postupů určených k ochraně vašich informací.

Partneři společnosti Mylar Shop: Spolupracujeme se třetími stranami, které poskytují konzultace, marketing, prodej, podporu a technické služby pro poskytování a implementaci zákaznických řešení
S vaším souhlasem: Shromažďujeme informace o vás s třetími stranami, když nám to udělíte. Například často zobrazujeme osobní osvědčení spokojených zákazníků na našich veřejných internetových stránkách. S vaším souhlasem můžeme zveřejnit vaše jméno vedle svědectví.

Soulad s žádostmi o vynucení a platnými právními předpisy; Prosazování našich práv: Za výjimečných okolností můžeme sdílet informace o vás s třetí stranou, pokud se domníváme, že sdílení je přiměřeně nezbytné:

? dodržovat platné zákony, právní předpisy, právní proces nebo žádost vlády ve Spojeném království, včetně splnění požadavků národní bezpečnosti,
? prosazovat naše dohody, zásady a podmínky poskytování služeb,
? chránit bezpečnost nebo integritu našich produktů a služeb,
? chránit Mylar Shop, naše zákazníky nebo veřejnost před škodami nebo
? reagovat na mimořádnou událost, kterou věříme v dobré víře, vyžaduje, abychom zveřejnili informace, které pomohou zabránit smrti nebo vážnému zranění osoby.
Úvěrová reference: abychom pomohli v boji proti podvodům, sdílíme informace s úvěrovými referenčními agenturami, pokud se týkají klientů nebo zákazníků, kteří instruují vydavatele platebních karet, že nám zruší platbu, aniž by nám předem poskytli pro nás přijatelný důvod a dali nám možnost vrátit peníze.

Data mohou být zpracovávána mimo Evropskou unii: V jiných částech našeho podnikání můžeme čas od času využívat outsourcingové služby v zemích mimo Evropskou unii. Údaje získané v rámci Spojeného království nebo kterékoli jiné země by se proto mohly zpracovávat mimo Evropskou unii.

Naši dodavatelé a / nebo zástupci: pokud jste u nás uzavřeli smlouvu o dodávce zboží a služeb, možná budeme muset sdílet vaše informace s našimi dodavateli a / nebo zástupci, abychom zajistili plnění této smlouvy.
Například pokud s námi uzavřete smlouvu o dodávání produktů, bude nutné, abychom poskytli našim kurýrům určité informace (doručovací adresu a kontakt) k plnění smlouvy.

Informace budou sdíleny pouze v případě, že je to nezbytné pro plnění smlouvy.

Přístup k vašim vlastním informacím

Přístup k vašim osobním údajům: kdykoli můžete přihlášení k vašemu účtu na našich webových stránkách prověřit nebo aktualizovat informace o osobě identifikovatelné informace o vás.

Získat kopii jakékoli informace která není poskytnuta na našich webových stránkách, můžete nám zaslat požadavek Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Po obdržení žádosti vám sdělíme, kdy očekáváme, že vám poskytneme informace, a zda požadujeme poplatek za poskytnutí této informace.

Odstranění vašich informací: Chcete-li odstranit osobní údaje z našich webových stránek a / nebo databází, můžete nás kontaktovat na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . To může omezit službu, kterou vám můžeme poskytnout.

Odhlášení komunikace: můžete se odhlásit od propagačních a / nebo informačních sdělení od nás pomocí odkazu na odhlášení v rámci každého e-mailu nebo kontaktováním na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Ověření vašich informací: pokud obdržíme žádost o přístup, úpravu nebo odstranění osobních identifikačních údajů, nejprve přijmeme přiměřené kroky k ověření vaší totožnosti před tím, než udělíte přístup nebo jinak přijmete jakoukoli akci. To je důležité pro ochranu vašich informací.

Reagovat na vaše požadavky: s žádostí o přístup k předmětu se budeme zabývat bez zbytečného odkladu av každém případě do jednoho měsíce od obdržení žádosti. Je-li však tato práce obzvláště složitá nebo pokud jsou podány četné požadavky, můžeme tuto lhůtu prodloužit o další dva měsíce. V tomto případě vás budeme informovat o rozšíření a vysvětlíme důvody.

Za vyřízení žádosti nebudeme účtovat poplatek, pokud není zjevně neopodstatněný nebo nadměrný. Pokud účtujeme poplatek, budeme o tom informovat a vysvětlíme důvody pro to.

Vysvětlíme, jaké kroky byly podniknuty při řešení vašeho požadavku, tj. Uvedeme zdroj vašich osobních informací, které jsme shromáždili.

Pokud nejste spokojeni s našimi opatřeními, můžete nám na nás uvést svou nespokojenost Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Pokud zůstáváte nespokojeni, máte právo obrátit se na komisaře pro informace nebo se obrátit na soud.

Další záležitosti

Využití místa dětmi: neprodáváme produkty ani neposkytujeme služby k nákupu dětem, ani neprodáváme dětem. Pokud jste pod 18em, nemusíte používat naše webové stránky a musí okamžitě opustit.

Šifrování dat odeslaných mezi námi: používáme certifikáty Secure Sockets Layer (SSL), abychom ověřili naši identitu s vaším prohlížečem a šifrovali všechna data, která nám dáváte.

Kdykoli se mezi sebou přenáší informace, můžete zkontrolovat, zda se to provádí pomocí protokolu SSL, a to hledáním zavřeného symbolu visacího zámku nebo jiné značky důvěryhodnosti v adresním řádku nebo na panelu nástrojů prohlížeče. Můžete také ověřit, zda se adresa URL spouští pomocí protokolu HTTPS: // (na rozdíl od protokolu HTTP: //)

Jak se můžete stěžovat:

? Pokud nejste spokojeni s našimi zásadami ochrany soukromí nebo máte nějaké stížnosti, měli byste nám to sdělit emailem. Naše adresa je Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
? Pokud spor není vyřešen, doufáme, že se s ním pokusíte vyřešit tím, že se s námi v dobré víře zapojíme do procesu zprostředkování nebo rozhodčího řízení.
? Pokud jste v žádném případě nespokojeni s tím, jak zpracováváme vaše osobní údaje, máte právo podat stížnost u úřadu komisaře pro informace. To lze provést na adrese https://ico.org.uk/concerns/

Doba uchovávání osobních údajů: pokud není v tomto oznámení o ochraně osobních údajů uvedeno jinak, uchováváme vaše osobní údaje pouze po dobu, kterou požadujeme od nás:

? poskytovat služby, které jste požadovali;
? dodržovat ostatní zákony, včetně období požadovaného našimi daňovými úřady;
? na podporu nároku nebo obhajoby u soudu.

? Dodržování zákonů: naše zásady ochrany osobních údajů byly sestaveny tak, aby byly v souladu se zákony všech zemí nebo jurisdikce, ve kterých se snažíme obchodovat. Pokud si myslíte, že nesplňuje zákony vaší jurisdikce, rádi bychom vás slyšeli. Nicméně, nakonec je to vaše volba, zda chcete používat naše webové stránky.

? Přezkum těchto zásad ochrany osobních údajů: Čas od času můžeme aktualizovat toto oznámení o ochraně osobních údajů. Pojmy, které se na vás vztahují, jsou ty, které jsou zveřejněny na našich webových stránkách v den, kdy používáte naše webové stránky. Doporučujeme vám vytisknout kopii vašich záznamů. Pokud máte jakékoliv dotazy týkající se našich zásad ochrany osobních údajů, pošlete nám prosím na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

O / Kontakt

mylar-shop-logo Kliknutím na našem obrázku se na nás obrátit. Jsme firma poskytující kvalitní mylarové produkty zákazníkům po celém světě.

Poslední Mylar Info články

Nejoblíbenější články

Následuj nás na:

Facebook Twitter

nebo sdílet naše stránky:

Facebook Twitter Vynikající StumbleUpon Google Bookmarks