Angol bolgár cseh dán holland Francia német görög Magyar olasz japán koreai litván norvég spanyol svéd

Garantált Mylar Bag szállítás!

Ön itt van: Adatvédelem

Az Ön kosara

Üres Kosár.

Szakterületünk olcsó, gyors szállítás az Egyesült Királyságban!

Adatvédelem

Bevezetés

1. Ez egy olyan értesítés, amely tájékoztatja Önt politikánkról minden olyan információról, amelyet Önről rögzítünk. Meghatározza azokat a feltételeket, amelyek alapján feldolgozhatjuk az Ön által összegyűjtött vagy az általunk megadott adatokat. Ez magában foglalja azokat az információkat, amelyek azonosíthatják Önt (? Személyes adatok?) A törvény és a jelen közlemény összefüggésében? azt jelenti, hogy információt gyűjthet, tárol, továbbít, használ vagy más módon cselekszik.

2. Sajnáljuk, hogy ha van egy vagy több olyan pont, amellyel nem vagyunk boldogok, az egyetlen igényünk, hogy azonnal elhagyjuk honlapunkat.

3. Komolyan vesszük a magánélet és a titoktartás védelmét. Megértjük, hogy a weboldalunk minden látogatója jogosan tudja tudni, hogy személyi adatait nem szándékosan használják fel, és nem véletlenül harmadik fél kezébe kerül.

4. Elkötelezzük magunkat, hogy megőrizzük az Ön által megadott adatok titkosságát, és reméljük, hogy Ön visszaküldi Önt.

5. Irányelveink megfelelnek az Egyesült Királyság jogszabályainak, beleértve az EU általános adatvédelmi szabályzat (GDPR) által előírt követelményeket.

6. A törvény előírja számunkra, hogy tájékoztassuk Önt a személyes adatok feldolgozásával és ellenőrzésével kapcsolatos jogairól és kötelezettségeiről. Ezt most azért tesszük, ha kérjük, olvassa el a www.knowyourprivacyrights.org oldalon található információkat
7. Az alábbiakban leírtak kivételével nem osztjuk meg, nem adjuk el vagy nem adjuk át harmadik félnek a weboldalunkon keresztül gyűjtött információkat.

Milyen információkat gyűjtünk Önről

Információkat gyűjtünk Önről, amikor azt megadja számunkra, amikor szolgáltatásainkat használja, és ha más források nyújtják nekünk, ahogy az alábbiakban részletesen ismertetjük.

Az Ön által megadott információk

Információkat gyűjtünk Önről, amikor beírja a weboldalunkba, vagy más módon közvetlenül megadja nekünk.

? Fiók- és profiladatok: Információkat gyűjtünk Önről, amikor regisztrálsz egy fiókra, létrehozod vagy módosítod profilodat, beállítod a preferenciákat, regisztrálnak vagy vásárolnak weblapunkon keresztül. Például megadhat kapcsolattartási adatait és bizonyos esetekben számlázási adatokat, amikor fiókot hoz létre, hogy vásároljon tőlünk.

? Termékeink által biztosított tartalom: Ha Ön saját termékeink ellátásához nyújt szolgáltatásokat, akkor további adatokat is megadhat, hogy kapcsolatba lépjen a gyártókkal az Ön nevében. Ez a tartalom tartalmaz minden olyan információt, amelyről Ön választhat, hogy bele kívánja venni.

? Webhelyeink által biztosított tartalom: Más olyan tartalmat gyűjtünk össze, amelyet ezekhez a webhelyekhez küld. Például tartalmat ad meg nekünk, ha visszajelzést ad, vagy ha részt vesz a felmérésekben.

? Támogatási csatornáinkon keresztül szolgáltatott információk: Ügyfélszolgálatot is biztosítunk, ahol Ön választhat a termékkel / szolgáltatással kapcsolatban felmerült problémáról. Ha úgy dönt, hogy ilyen információkat szeretne benyújtani, akkor felkéri a kapcsolattartási adatokat, az Ön által tapasztalt probléma összefoglalását, és minden egyéb dokumentációt, képernyőképet vagy információt, amely hasznos lenne a probléma megoldásához.

? Fizetési információk: Számos fizetési és számlázási információt gyűjtünk, amikor fiókot hoz létre velünk. Például kérjük, hogy regisztráljon egy számlázási képviselőt, beleértve a nevet és a kapcsolattartási adatokat is.

Információkat gyűjtünk automatikusan a Szolgáltatások használatakor

Információinkat összegyűjtjük Önről, amikor weboldalunkat használja, beleértve a weboldalak böngészését és bizonyos tevékenységeket a weboldalon.

? Weboldalunk használata: A webhelyünkkel való látogatáskor és a velük való interakció során nyomon követjük az Önre vonatkozó bizonyos információkat.

? Eszköz- és kapcsolatinformációk: Információt gyűjtünk a számítógépedről, telefonodról, táblagépeinkről vagy más eszközökről, amelyeket weblapunk eléréséhez használ. Ez az eszközinformáció tartalmazza a kapcsolat típusát és beállításait, amikor weblapunkat telepítjük, hozzáférjük, frissítjük vagy használjuk. Az eszközön keresztül információkat gyűjtünk az operációs rendszerről, a böngésző típusáról, az IP-címről, a hivatkozó / kilépő oldalak URL-jéről, az eszközazonosítókról és az összeomlásról. Az Ön IP-címét és / vagy ország preferenciáit használjuk annak érdekében, hogy közelítsük a helyét, hogy jobb szolgáltatási élményt nyújtson Önnek. Az összegyűjtött információk nagy része attól függ, hogy milyen típusú és beállítású eszköz van a szolgáltatások eléréséhez.

? Cookie-k és egyéb nyomkövető technológiák: a Mylar Shop és harmadik fél partnereink, például hirdetési és elemzési partnereink, cookie-kat és más nyomkövetési technológiákat (pl. Webjelzők, eszközazonosítók és pixelek) használnak a funkcionalitás biztosítása és a különböző szolgáltatások felismerése érdekében és eszközök.

Hogyan használjuk az összegyűjtött információkat

? Áruk és szolgáltatások nyújtása és a személyre szabott tapasztalat: az Önökkel kapcsolatos információkat az áruk és szolgáltatások nyújtására használjuk fel, beleértve a tranzakciók feldolgozását és az ügyfélszolgálatot.

? A termékeinkkel és szolgáltatásainkkal való kommunikáció érdekében: kapcsolattartási adataink segítségével tranzakciós kommunikációt küldünk Önnek e-mailben, ügyfélszolgálatot és / vagy technikai tanácsot adunk.

? A webhelyünkön való megjelenítéshez: honlapunk (és / vagy harmadik fél által készített felülvizsgálati webhely) lehetővé teszi, hogy információkat küldjön azzal a céllal, hogy az információkat olvassa, másolja, letöltse vagy más ember használja. Pl. Üzenetek kiküldése vagy áruk és szolgáltatások áttekintése

? Személyes adatok közzétételekor az Ön feladata, hogy meggyőződjenek róla, hogy milyen személyes adatvédelmi szintet érnek el a használók. Ezeket az információkat nem használjuk ki, kivéve, ha azt meg szeretnénk jeleníteni vagy megosztani. Tároljuk, és fenntartjuk a jogot arra, hogy a jövőben bármilyen módon használjuk azt.

? Miután az Ön adatai nyilvánosvá válnak, nem tudjuk irányítani, hogy az egyes harmadik felek miként tehetnek vele. A cselekedeteinkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

? A legújabb ajánlatok és fejlesztések kommunikálása a cégen belül: Kapcsolattartási adatait arra használjuk, hogy promóciós és informatív hírleveleket küldjön Önnek. Ez csak akkor történik, ha kifejezetten beleegyezett az ilyen típusú kommunikáció fogadásába.

? Ügyfélszolgálat nyújtása: az Ön által használt információkat a technikai problémák megoldására használjuk fel, és segítséget nyújthatsz bármilyen más esetleges megkeresésnél. Amikor kapcsolatba lép velünk, akár telefonon, akár honlapunkon, akár e-mailben, összegyűjtöttük az általad megadott adatokat, hogy válaszolhassunk a szükséges információkra. Felvettük a kérését és a válaszunkat, hogy növeljük üzleti tevékenységünk hatékonyságát.

? Személyesen azonosítható információkat tárolunk az üzenethez, például a nevét és az e-mail címét, hogy nyomon követhessük az Önnel folytatott kommunikációt, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

? A panasz feldolgozása: ha panaszt kapunk, rögzítünk minden olyan információt, amelyet nekünk adtunk, és ezt az információt használjuk panaszunk megoldásához.

? Ha panasza megköveteli számunkra, hogy kapcsolatba lépjen más személyrel, úgy dönthetünk, hogy a panaszban szereplő információk egy részét a másik személynek adjuk. Ezt a lehető leggyakrabban végezzük, de saját belátása szerint döntenünk arról, hogy információt adunk-e, és ha igen, akkor mi az információ.

? Szintén összeállíthatunk statisztikákat, amelyek az ebből a forrásból nyert információkat szolgáltatják az általunk nyújtott szolgáltatás szintjének értékelésére, de nem olyan módon, amely azonosíthatja Önt vagy más személyt.

? A Mylar Shop megrendelésének megfizetése: a fizetési információk, mint például a kártyaszámok, soha nem kerülnek tárolásra, és azonnal törlésre kerülnek, miután átutalják a fizetési szolgáltatónknak.

? A fizetés helyén a fizetési szolgáltató weboldalán egy biztonságos oldalra kerül. Ezt az oldalt márkajelzéssel láthatjuk, hogy egy oldal legyen a honlapunkon, de nem minket irányít.

? Nem fogadunk el vagy fogadunk el hitelkártya adatait e-mailben vagy telefonon.

? Biztonság és biztonság érdekében: az Ön és fiókjának adatait a számlák és a tevékenység ellenőrzésére, valamint a gyanús vagy csalárd tevékenység ellenőrzésére használjuk.

? Bármely más felhasználás esetén Ön beleegyezett: az Ön adatait akkor használjuk fel, ha Ön beleegyezett abba, hogy ezt az adott politikában nem szereplő konkrét célból tegye meg. Ha Ön beleegyezett abba, hogy az Önökkel kapcsolatos információkat felhasználjuk, joga van bármikor megváltoztatni az elmédet, de ez nem befolyásolja a már megtörtént feldolgozást.

Partnerek és üzleti partnerek adatai

Ez a számunkra vagy üzleti partnerként vagyunk, mint nekünk.

Lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük az Ön által hivatkozott látogatókat, és jóváhagytuk az ilyen átirányításokért járó jutalékot. Olyan információkat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik számunkra a jutalék átutalását.

Az információt semmilyen más célra nem használják.

Vállaljuk az információ titkosságát és a kapcsolatunk feltételeit.

Arra számítunk, hogy bármely társult vagy partner elfogadja, hogy viszonozza ezt a politikát.

Az automatizált rendszereken keresztül gyűjtött információk felhasználása a weboldalunk meglátogatása során

? Sütik

A cookie-k kicsi szövegfájlok, amelyeket a böngészője a számítógép merevlemezére helyezett, amikor bármely webhelyet meglátogat. Engedélyezik, hogy egy weboldalon összegyűjtött információk tárolhatók addig, amíg azokat egy másikra nem kívánják használni, lehetővé téve a weboldal számára, hogy személyre szabott élményt nyújtson, és a weboldal tulajdonosának statisztikáiról olvassa el a weboldal használatának módját, hogy javíthassa azt.

Bizonyos cookie-k egy meghatározott ideig, például egy napig vagy a böngésző bezárásáig tarthatnak. Mások végtelennek tartják.

A webböngészőnek lehetővé kell tennie, hogy törölje a választásait. Ezenkívül lehetővé kell tennie számukra a használatuk megakadályozását vagy korlátozását.
Webhelyünk cookie-kat használ. A szervereink által működtetett szoftverek, valamint a harmadik felek által üzemeltetett szoftverek teszik azokat, amelyek szolgáltatásait használjuk.

Ha úgy dönt, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát a böngésző beállításainál, akkor nem használjuk fel őket a látogatásukhoz, kivéve, ha rögzítjük, hogy Ön nem engedélyezte más felhasználásra.

Ha úgy dönt, hogy nem használja a cookie-kat, vagy megakadályozza a használatát a böngésző beállításain keresztül, nem fog tudni használni a weboldalunk összes funkcióját.

A cookie-kat a következő módokon használhatjuk:

? nyomon követheti, hogyan használja a honlapunkat
? rögzítsük, hogy láttál-e olyan konkrét üzeneteket, amelyeket honlapunkon jelenítünk meg
? hogy tartsa magát aláírva a webhelyünkön
? a webhelyünkön végzett felmérésekre és kérdőívekre adott válaszok rögzítése közben

Személyes azonosítók a böngészési tevékenységből

A webböngészőnk weboldalainkra és egyéb tartalmainkra küldött weboldalainkra vonatkozó kéréseket rögzítjük.

Olyan információkat rögzítünk, mint földrajzi elhelyezkedése, internetszolgáltatója és IP címe. Az általunk használt szoftverekkel kapcsolatos információkat is rögzítjük a weboldalunk böngészése, például a számítógép vagy eszköz típusa és a képernyő felbontása között.

Ezt az információt összességében használjuk a weboldalaink népszerűségének felmérésére weboldalunkon és arról, hogy miként végezzünk tartalmat az Ön számára.

Ha más, az előző látogatásokról tudomásunkra jutott információkkal kombináljuk, az adatok esetleg személyi azonosításra is használhatók, még akkor is, ha nem jelentkezik be a weboldalunkra.

Azok a bázisok, amelyekről Önnel kapcsolatos információkat dolgozunk fel

A törvény megköveteli számunkra, hogy meghatározzuk, hogy hat meghatározott bázis közül melyikben kezeljük személyes adataik különböző kategóriáit, és értesítjük az egyes kategóriák alapjairól.

Ha a személyes adatok feldolgozásának alapja már nem releváns, akkor azonnal meg kell szakítanunk az adatok feldolgozását.

Ha az alap a jogszabályban előírt változtatásokat követően megváltozik, értesítjük Önt a változásról és minden olyan új alapról, amely alapján meghatároztuk, hogy továbbra is feldolgozhatjuk az Ön adatait.

? Az általunk feldolgozott információ, mert szerződéses kötelezettsége van veled

Amikor fiókot hoz létre weboldalunkon, megvásárol egy terméket vagy szolgáltatást tőlünk, vagy más módon elfogadja a szerződési feltételeinket, létrejön egy szerződés Ön és mi között.

Annak érdekében, hogy teljesítsük a szerződés szerinti kötelezettségeinket, feldolgoznunk kell az Ön által megadott adatokat. Néhány ilyen információ lehet személyes információ.

Használhatjuk annak érdekében, hogy:

? ellenőrizze személyazonosságát biztonsági okokból
? eladni Önnek termékeket
? nyújtja Önnek termékeinket és szolgáltatásainkat
? javaslatokat és tanácsokat ad a termékekről, szolgáltatásokról és arról, hogyan lehet a legtöbbet elérni weboldalunk használatából

Ezeket az információkat alapul véve szerződés van köztünk, vagy azt kérte tőlünk, hogy az információkat felhasználjuk, mielőtt jogi szerződést kötünk.

Ezenkívül összeadhatjuk ezeket az információkat általános módon, és ezeket felhasználhatjuk osztályinformációk biztosításához, például teljesítményünk figyelemmel kíséréséhez az általunk nyújtott szolgáltatás tekintetében.

Továbbra is feldolgozzuk ezeket az információkat mindaddig, amíg a szerzõdésünk a szerzõdés feltételei szerint megszûnik vagy megszûnik.

Az általunk feldolgozott adatok a beleegyezésével

? Bizonyos intézkedéseken keresztül, amikor máskülönben nem áll fenn szerződéses kapcsolat, például amikor böngészünk a webhelyünkön, vagy arra kérünk bennünket, hogy több információt adjunk üzleti tevékenységünkről, beleértve termékeinket és szolgáltatásainkat, Ön hozzájárul ahhoz, hogy feldolgozzuk az esetlegesen Személyes adat.

? Ahol lehetséges, célunk, hogy kifejezett hozzájárulást kapjunk az információk feldolgozásához. Néha előfordulhat, hogy beleegyezik beleegyezésével, például ha e-mailben küld egy üzenetet, amelyre ésszerűen elvárjuk, hogy válaszoljunk. Kivéve, ha Ön beleegyezett abba, hogy az Ön adatait meghatározott célra használja, az Ön adatait semmilyen módon nem használjuk fel, amely személyesen azonosítja Önt. Általánosan összevonhatjuk azt, és használhatjuk, hogy osztályinformációt nyújtsunk, például egy adott oldal teljesítményének figyelemmel kísérésére honlapunkon.

? Ön bármikor visszavonhatja beleegyezését azáltal, hogy meghív minket Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse . Ha így tesz, akkor esetleg nem tudja használni weboldalunkat vagy szolgáltatásainkat.

Információkat feldolgozunk a jogos érdekek érdekében

Az információk feldolgozását alapul véve jogos érdekünk áll Önhöz vagy számunkra.

Ahol ezt az információt alapul véve feldolgozzuk, miután alaposan megvizsgáljuk a következőket:

? hogy ugyanez a cél más módon is megvalósítható-e
? hogy a feldolgozás (vagy nem feldolgozás) kárt okozhat
? vajon elvárná-e, hogy feldolgozzuk az adatait, és hogy a fordulóban ésszerűnek tartja-e ezt

Például adatainkat ezen az alapon feldolgozhatjuk az alábbi célokból:

? nyilvántartás a vállalkozás megfelelő és szükséges adminisztrációjához
? válaszoljon az Ön által kért kéretlen kommunikációra, amelyre úgy véljük, válaszot vár
? bármelyik fél jogainak védelme és érvényesítése
? az üzleti kockázat kezeléséhez szükséges szakmai tanácsadás biztosítása
? érdekeinek védelme, ha úgy véljük, kötelességünk erre
Információkat feldolgozunk, mert jogi kötelezettségeink vannak

A törvényhez hasonlóan mindenki más. Néha feldolgozzuk az Ön adatait, hogy betartsuk a törvényi kötelezettségeket.

Például felkérhetjük, hogy adjon tájékoztatást a jogi hatóságoknak, ha azt kérik, vagy megfelelő jogosultsággal rendelkeznek, például egy keresési parancsot vagy bírósági végzést. A mai naptól semmilyen információt nem adtak a jogi hatóságoknak az ügyfelek tekintetében.

Ez magában foglalhatja személyes adatait.

Információk közzététele és megosztása

Megosztás harmadik felekkel

Információkat osztunk meg harmadik felekkel, amelyek segítenek szolgáltatásaink működtetésében, fejlesztésében, integrálásában, testreszabásában, támogatásában és értékesítésében.

Szolgáltatók: Harmadik féltől származó szolgáltatókkal dolgozunk, hogy weboldal és alkalmazásfejlesztés, hosting, karbantartás, mentés, tárolás, virtuális infrastruktúra, fizetésfeldolgozás, elemzés és egyéb szolgáltatások nyújtásával biztosítsuk számunkra az információk elérését vagy felhasználását. Ha egy szolgáltatónak hozzáférést kell kapnia az Öntől származó információkhoz, hogy szolgáltatásokat végezzenek a nevünkben, ezt az utasításokat tőlünk megteszik, beleértve az Ön információinak védelme érdekében alkalmazott irányelveket és eljárásokat.

Mylar Shop Partnerek: Olyan harmadik felekkel dolgozunk, akik tanácsadást, marketingt, értékesítést, támogatást és technikai szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleik megoldásainak megvalósításához és megvalósításához
Az Ön hozzájárulásával: Megosztunk Önnel kapcsolatos információkat harmadik felekkel, ha megadja nekünk a beleegyezését. Például gyakran bemutatjuk az elégedett ügyfelek személyi bizonyságait nyilvános weboldalainkon. A beleegyezésével az ajánlattétel mellett feltesszük nevét.

A végrehajtási kérelmek és az alkalmazandó jogszabályok betartása; Jogainak érvényesítése: Kivételes körülmények között oszthatunk meg Önnel kapcsolatos információkat harmadik felekkel, ha úgy gondoljuk, hogy a megosztás ésszerűsége szükséges:

? betartja az Egyesült Királyság minden vonatkozó jogszabályát, szabályozását, jogi eljárását vagy kormányzati kérését, beleértve a nemzeti biztonsági követelmények betartását is, \ t
? megállapodásainkat, politikáinkat és szolgáltatási feltételeinket \ t
? védjük termékeink és szolgáltatásaink biztonságát vagy integritását, \ t
? védje meg a Mylar Shopot, ügyfeleinket vagy a lakosságot a károsodástól
? olyan vészhelyzetre való reagálás, amelyet jóhiszeműen hiszünk, arra kötelez bennünket, hogy nyilvánosságra hozzunk olyan információkat, amelyek segítenek megelőzni bármely személy halálát vagy súlyos testi sérülését.
Hitel referencia: a csalás elleni küzdelemhez való segítségnyújtás során információt osztunk meg a hitelminősítő ügynökségekkel, amennyiben azok olyan ügyfelekre vagy ügyfelekre vonatkoznak, akik a hitelkártya kibocsátóját arra utasítják, hogy lemondjanak a fizetésről, anélkül, hogy először elfogadható okot szolgáltattak számunkra, és megadták nekünk a lehetőséget, hogy visszaadják a pénzüket.

Az adatok feldolgozhatók az Európai Unión kívül: Az Európai Unión kívüli országokban időről időre kiszervezett szolgáltatásokat vehet igénybe üzleti tevékenységünk más területein. Ennek megfelelõen az Egyesült Királyságban vagy bármely más országban szerzett adatokat az Európai Unión kívül lehet feldolgozni.

Beszállítóink és / vagy ügynökeik: ha szerződést kötött velünk a termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás céljából, akkor szükségünk van arra, hogy a szállítókkal és / vagy ügynökökkel megosszuk az Ön információit a szerződés teljesítésének biztosítása érdekében.
Például ha szerződést kötünk velünk a termékek szállításához, szükségünk lesz arra, hogy a futároknak bizonyos információkat (szállítási cím és kapcsolatfelvétel) biztosítsunk a szerződés teljesítéséhez.

Az információ csak akkor osztható meg, ha a szerződés teljesítéséhez szükséges.

Hozzáférés a saját információihoz

Hozzáférés személyes adataihoz: bármikor megtekintheti vagy frissítheti a személyesen azonosítható adatait, amelyekre Önt tartjuk, a weboldalunkon történő bejelentkezéssel.

Minden információ másolatának beszerzése amely nem szerepel a weboldalunkon, küldhet nekünk egy kérelmet Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse . Miután megkaptad a kérést, megmondjuk, mikor számítunk arra, hogy megadjuk Önnek az információkat, és hogy bármilyen díjat számítunk-e az Ön számára.

Az adatok eltávolítása: Ha azt szeretné, hogy eltávolítsuk a személyazonosításra alkalmas adatokat honlapunkról és / vagy adatbázisunkról, akkor forduljon hozzánk a következő címen: Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse . Ez korlátozhatja az Ön által nyújtott szolgáltatást.

A kommunikáció kikapcsolása: elutasíthatja promóciós és / vagy tájékoztató jellegű kommunikációnkat tőlünk az egyes e-mailekről történő leiratkozási link használatával, vagy kapcsolatba léphet velünk Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse .

Az adatok ellenőrzése: amikor személyes azonosításra alkalmas adatokhoz való hozzáférést, szerkesztést vagy törlést kérünk, először ésszerű lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy ellenőrizzük a személyazonosságát, mielőtt hozzáférést biztosítanánk vagy más módon intézkednénk. Ez fontos az Ön információinak védelme érdekében.

Válasz a kéréseire: a tárgyhozzáférési kérelmet az indokolatlan késedelem nélkül és minden esetben a kérés kézhezvételétől számított egy hónapon belül kezeljük. Ha azonban az érintett munka különösen bonyolult vagy több kérés érkezik, akkor ezt az időszakot legfeljebb további két hónappal meghosszabbíthatjuk. Ebben az esetben tájékoztatjuk Önt a kiterjesztésről és magyarázza meg az okokat.

Nem kérünk díjat a kérelem kezeléséért, kivéve, ha nyilvánvalóan megalapozatlan vagy túlzott. Ha díjat számítunk fel, tájékoztatjuk erről és megmagyarázzuk ennek okait.

Megmagyarázzuk, hogy milyen lépések történtek a kérésed kezelésében, vagyis megmutatjuk az általunk összegyűjtött személyes információforrásokat.

Ha nem vagyunk elégedettek cselekedeteinkkel, az elégedetlenséget körvonalazza e-mailben Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse . Ha továbbra is elégedetlenek vagy, akkor jogában áll az ügyet az információs biztoshoz fordítani, vagy keresni a bíróságon keresztül.

Egyéb kérdések

Webhely gyermekek általi használata: a gyermekek számára nem árusítanak termékeket vagy szolgáltatásokat, sem gyermekek számára. Ha az 18 alatt van, akkor nem használhatja weboldalunkat, és azonnal el kell hagynia.

A köztünk küldött adatok titkosítása: a Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítványokat használjuk a böngésző személyazonosságának ellenőrzéséhez és az Ön által megadott adatok titkosításához.

Ha az információk átkerülnek egymás között, ellenőrizheti, hogy az SSL használatával megtörtént-e zárt lakat szimbólum vagy más bizalmi jel keresése a böngésző URL-sávjában vagy eszköztárában. Ezt is ellenőrizheti annak biztosításával, hogy az URL kezdődik HTTPS: // (a HTTP: // helyett)

Hogyan panaszkodhat:

? Ha nem vagyunk elégedettek az adatvédelmi irányelveinkkel, vagy panaszunk van, akkor e-mailben kell értesítenie. A címünk Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse .
? Ha egy vita nem rendeződik, akkor reméljük, hogy beleegyezik abba, hogy megpróbálja megoldani azt azzal, hogy jóhiszeműen lép fel velünk a közvetítés vagy a választottbírósági eljárás során.
? Ha bármilyen módon elégedetlen a személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban, joga van panaszt benyújtani az Információs Biztos Hivatalához. Ez a https://ico.org.uk/concerns/ címen érhető el.

A személyes adatok megőrzési ideje: kivéve, ha a jelen adatvédelmi nyilatkozatban másként említjük, az Ön személyes adatait csak annyi ideig tartjuk meg,

? az Ön által kért szolgáltatások nyújtása;
? betartani más törvényeket, beleértve az adóhatósága által igényelt időszakot is;
? támogatni a keresetet vagy a védelmet a bíróságon.

? A törvény betartása: Adatvédelmi irányelveinket úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek minden olyan ország jogának vagy joghatóságának, amelyben üzleti célunk van. Ha úgy gondolja, hogy nem felel meg a joghatósága törvényeinek, szeretnénk hallani öntől. Végül azonban az Ön döntése, hogy szeretné-e használni weboldalunkat.

? Az adatvédelmi irányelv felülvizsgálata: szükség szerint időről időre frissíthetjük az adatvédelmi nyilatkozatot. Azokra a kifejezésekre, amelyek Önre vonatkoznak, a weboldalunkon a weboldalunkon felkerültek. Javasoljuk, hogy nyomtassa ki a másolatot a nyilvántartásaihoz. Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk e-mailben Ez az e-mail címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse .

Névjegy / Kapcsolat

mylar-shop-logo Kattints a képre a velünk a kapcsolatot. Mi egy üzleti biztosító minőségi mylar termékeit szerte a világon.

Legújabb Mylar Info cikkek

Legnépszerűbb cikkek

Kövess minket:

Facebook Twitter

vagy megoszthatja oldalunkat:

Facebook Twitter Finom Rábukkan Google Bookmarks