English Bulgarian Tsjechisch Deens Nederlands Frans Duits Grieks Hongaars Italiaans Japanse Korean Litouws Norwegian Spaans Swedish

Guranteed Mylar Bag Verzending!

U bent hier: voeg een testimonial

Je bestelling

Lege winkelwagen.

Klanten in EU-landen, houd er rekening mee dat als het VK de EU verlaat, belastingen en andere kosten mogelijk moeten worden betaald voordat uw bestelling wordt bezorgd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 
Wij zijn gespecialiseerd in goedkope, snelle levering in het VK!
Bedankt Bill voor je hulp en advies, je was erg behulpzaam en bedankt voor je geduld en goede service
Carl.
 
Datum van verzending: 01 juli 2021
geplaatst door: Carl
Noord-Wales
Ik heb een paar stevige ritssluitingszakken besteld voor langdurige opslag / veroudering van thee. Ze kwamen heel snel, een geweldige prijs voor de kwaliteit! Echt zware dity en de ritssluiting sluit geweldig af
 
Datum van verzending: 11 mei 2021
Geplaatst door: JS
UK
Super producten en een livraison rapide!

Een dienstklant très réactif et bien à l'écoute, je adviseert zonder hésiter

-------------------------

Geweldige producten en snelle levering!

Een zeer reactieve en luisterende klantenservice, raad ik zonder aarzeling aan.
 
Datum van verzending: 20 2020 december
Geplaatst door: Victor SOUBEYRAN
Associé à / Associate bij MONPLANCBD, Bayonne
https://www.monplancbd.fr
Echt fantastische Mylar-tassen en net zo belangrijk geweldige service. Ik had een probleem met een bestelling en belde. Niemand antwoordde 10 minuten later kreeg ik een telefoontje van het bedrijf, de meneer zei dat hij aan het rijden was en zei dat hij me terug zou bellen als hij op kantoor aankwam, had echt geen telefoontje verwacht die dag, laat het voor het einde horen van de dag. Hij nam de ID-nummers van de bestellingen in kwestie en binnen een uur was hij trouw aan zijn woord en belde hij terug, niet iets dat tegenwoordig heel vaak gebeurt, ik kon hem niet genoeg bedanken, gewoon voor het terugbellen en het oplossen van het probleem.
Bedankt
 
Datum van verzending: 19 2020 augustus
Geplaatst door: Wen
Ik had een slechte ervaring toen het Zweedse / Deense postbedrijf er zoals gewoonlijk in slaagde om niet binnen een redelijke tijd te leveren. Nadat ik de situatie voor de Mylar-winkel had opgehelderd, stuurden ze me onmiddellijk een nieuw pakket dat traceerbaar was en het pakket arriveerde binnen een paar dagen. Op dezelfde dag dat het nieuwe pakket arriveerde, arriveerde ook het oude. Bij het informeren van Mylar shop gaven ze me het eerste pakket gratis.

Dankzij de klantenservice van Mylar shops werd de ervaring van negatief naar iets positiefs veranderd en ik zal niet aarzelen om Mylar Shop aan te bevelen bij andere kopers.
 
Datum van verzending: 22 juli 2019
Geplaatst door: Kjell
Zweden
Zeer goede service, zeer behulpzaam en zeer beleefd. Zou zeker opnieuw kopen.
 
Datum van verzending: 02 juli 2019
Geplaatst door: martin
manchester
Ik ben begonnen met bestellen bij Mylar Shop in 2017. De producten zijn echt van uitstekende kwaliteit. De zending is erg snel en de pakketten zijn perfect verpakt.

Ik had toevallig een probleem met een bestelling waarvan de winkel van Mylar uiteindelijk niet verantwoordelijk was. Dus schreef ik het bedrijf dat mij slechts een paar uur na het versturen van mijn e-mail antwoordde. Ik had recht op monitoring van een extreme kwaliteit en een reactievermogen op elke test. We hebben zelfs op zondag geruild!

Uiteindelijk heeft de winkel me gerepareerd met de sleutels van commerciële gebaren: kortingscode, retourzakken, toegevoegde zakbonus. Dus het is een uitstekende ervaring voor mij om bij hen te bestellen. Ze zijn zeer professioneel en attent op hun klanten. Het is echt goed om te kunnen vertrouwen op een aanbieder van deze kwaliteit of de klant is geen eenvoudige bestelling nr. Mylar shop helemaal inclusief met de handel, bij hen is de klant koning onder voorwaarde om eerlijk te zijn in zijn stappen.

Er zijn bedrijven die wat zaad moeten nemen
 
Datum van verzending: 19 mei 2019
Geplaatst door: Vincent
Frankrijk
Zeer aangename ervaring! Alles is gemakkelijk en verzending is erg snel naar Italië!
 
Datum van verzending: 11 maart 2019
Geplaatst door: Alberto
Chemici gespecialiseerd in wetenschappelijke apparatuur, Italië
www.spexlab.it
Site au top, marchandise livrée parfaitement emballée, délai super rapide et qualité irréprochable des produits
commandes
Absoluut perfect
 
Datum van verzending: 17 2019 februari
Geplaatst door: fabien
Je tiens une nouvelle fois? vous f? liciter pour la r? activit? de votre r? ponse et vous informe que mon colis est arriv? .. merci je suis satisfait de vos services ..
 
Datum van verzending: 10 2018 november
Geplaatst door: Lionel K
Frankrijk

<< Start Vorige 1 2 3 volgende laatste >>

Pagina 1 van 3


Stuur een Testimonial
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
E-mailadres:*
Over jou:
Jouw locatie:
Jouw website:
Jouw foto:
Beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
Beveiligingscode:
Voer hier de code in:*
Stuur ons uw opmerkingen hieronder:*

 

 

Over / Contact

Mylar-shop-logo Klik op onze foto om contact met ons op. Wij zijn een bedrijf het leveren van kwaliteitsproducten mylar producten aan klanten over de hele wereld.

Laatste Mylar Info artikelen

Meest populaire artikelen

Volg ons op:

Facebook Twitter 

of delen onze website:

Facebook Twitter Heerlijk Stumbleupon Google Bookmarks