Slovene Bolgarski Češki Danski Nizozemski francosko nemški Grški Madžarski Italijanski Japonski Korejski Litvanski Norveški španski Švedski

Zajamčeno Mylar Bag prevoz!

Tukaj ste: Varovanje zasebnosti

Košarica

Prazna košarica.

Specializirani smo za poceni, hitro dostavo Veliki Britaniji!

Varovanje zasebnosti

Predstavitev

1. To je obvestilo, ki vas obvešča o našem pravilniku o vseh informacijah, ki jih beležimo o vas. Določa pogoje, pod katerimi lahko obdelujemo vse informacije, ki jih zbiramo od vas, ali ki nam jih posredujete. Zajema informacije, ki vas lahko identificirajo (osebne podatke?) In informacije, ki jih ne morete. V kontekstu zakona in tega obvestila, proces? pomeni zbiranje, shranjevanje, prenos, uporabo ali kako drugače ukrepanje v zvezi z informacijami.

2. Obžalujemo, da če imate eno ali več točk spodaj, s katerimi niste zadovoljni, je vaš edini način, da takoj zapustite našo spletno stran.

3. Resno jemljemo zaščito vaše zasebnosti in zaupnosti. Zavedamo se, da imajo vsi obiskovalci našega spletnega mesta pravico vedeti, da se njihovi osebni podatki ne bodo uporabljali za noben namen, ki bi ga nenamerno uporabljali, in ne bo slučajno padel v roke tretje osebe.

4. Zavezujemo se, da bomo ohranili zaupnost vseh informacij, ki nam jih posredujete, in upamo, da boste vzajemni.

5. Naša politika je v skladu z zakonodajo Združenega kraljestva, ki se izvaja, vključno s tistimi, ki jih zahteva splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR).

6. Zakon zahteva, da vam povemo o vaših pravicah in naših obveznostih do vas pri obdelavi in ​​nadzoru vaših osebnih podatkov. To naredimo sedaj, tako da zahtevamo, da preberete informacije, ki so na voljo na naslovu www.knowyourprivacyrights.org
7. Razen, kot je navedeno spodaj, ne delimo ali prodajamo ali tretjim osebam ne razkrivamo vseh informacij, zbranih na naši spletni strani.

Katere informacije zberemo o vas

Zbiramo informacije o vas, ko nam jih posredujete, ko uporabljate naše storitve, in ko nam jih predložijo drugi viri, kot je opisano spodaj.

Informacije, ki nam jih posredujete

Podatke o vas zbiramo, ko jih vnesete v našo spletno stran ali pa nam jih neposredno pošljete.

? Informacije o računu in profilu: podatke o vas zberemo, ko se registrirate za račun, ustvarite ali spremenite svoj profil, nastavite nastavitve, se prijavite ali kupite prek naše spletne strani. Navedete na primer svoje kontaktne podatke in, v nekaterih primerih, podatke za obračun, ko ustvarite račun za nakup od nas.

? Vsebina, ki jo posredujete z našimi izdelki: Če opravljate naše storitve za dobavo izdelkov po meri, lahko podate tudi dodatne podatke, s katerimi se lahko obrnete na proizvajalce v vašem imenu. Ta vsebina vključuje vse informacije o vas, ki jih lahko vključite.

? Vsebina, ki jo posredujete prek naših spletnih mest: Zbiramo drugo vsebino, ki jo pošljete na te spletne strani. Na primer, nam posredujete vsebino, ko posredujete povratne informacije ali ko sodelujete v anketah.

? Informacije, ki jih posredujete prek naših kanalov za podporo: nudimo vam tudi podporo za stranke, kjer lahko izberete informacije o težavi, ki jo doživljate z izdelkom / storitvijo. Če se odločite, da boste posredovali te informacije, boste morali navesti kontaktne podatke, povzetek težave, ki jo imate, in katero koli drugo dokumentacijo, posnetke zaslona ali informacije, ki bi pomagali pri reševanju težave.

? Podatki o plačilu: Ko ustvarite račun pri nas, zbiramo določene podatke o plačilu in zaračunavanju. Na primer, ob registraciji vas prosimo, da določite zastopnika za zaračunavanje, vključno z imenom in kontaktnimi podatki.

Podatke, ki jih samodejno zberemo, ko uporabljate storitve

Ko uporabljamo našo spletno stran, zbiramo informacije o vas, vključno z brskanjem po naših spletnih straneh in s sprejemanjem določenih dejanj znotraj spletne strani.

? Vaša uporaba naše spletne strani: Spremljamo določene informacije o vas, ko obiščete našo spletno stran in stopite v stik z njo.

? Informacije o napravi in ​​povezavi: Zbiramo informacije o vašem računalniku, telefonu, tabličnem računalniku ali drugih napravah, ki jih uporabljate za dostop do naše spletne strani. Te informacije o napravi vključujejo vrsto in nastavitve povezave, ko nameščate, dostopate, posodabljate ali uporabljate našo spletno stran. V vaši napravi zbiramo tudi informacije o vašem operacijskem sistemu, vrsti brskalnika, naslovu IP, naslovih URL-jev, ki se nanašajo na izhod / izhod, identifikatorjih naprav in podatkih o sesutju. Vaš naslov IP in / ali nastavitev države uporabljamo za približevanje vaše lokacije, da vam zagotovimo boljšo izkušnjo storitve. Koliko podatkov, ki jih zberemo, je odvisno od vrste in nastavitev naprave, ki jo uporabljate za dostop do storitev.

? Piškotki in druge tehnologije za sledenje: Mylar Shop in naši partnerji tretjih oseb, kot so naši oglaševalski in analitični partnerji, uporabljajo piškotke in druge tehnologije sledenja (npr. Spletne svetilnike, identifikatorje naprav in slikovne pike) za zagotavljanje funkcionalnosti in prepoznavanje v različnih storitvah. in naprave.

Kako uporabljamo informacije, ki jih zbiramo

? Za zagotavljanje blaga in storitev ter prilagajanje vaše izkušnje: podatke o vas uporabljamo za zagotavljanje blaga in storitev, vključno z obdelavo transakcij in zagotavljanjem podpore strankam.

? Za komuniciranje z vami o naših izdelkih in storitvah: vaše kontaktne podatke uporabljamo za pošiljanje transakcijskih sporočil po e-pošti, podporo strankam in / ali tehnično svetovanje.

? Za prikaz na naši spletni strani: naša spletna stran (in / ali spletna stran za pregled tretje osebe) vam omogoča, da objavite informacije z namenom, da se te informacije berejo, kopirajo, prenašajo ali uporabljajo drugi ljudje. Npr. Objavljanje sporočila ali pregled naših izdelkov in storitev

? Ko objavljate osebne podatke, je vaša naloga, da se prepričate o ravni zasebnosti vsake osebe, ki bi jo lahko uporabila. Teh podatkov ne uporabljamo posebej, razen da dovolimo prikazovanje ali skupno rabo. Skladiščimo ga in si pridržujemo pravico do njegove uporabe v prihodnosti na kakršenkoli način.

? Ko vaše informacije vstopijo v javno domeno, nimamo nadzora nad tem, kaj lahko z njim izvaja katera koli tretja oseba. Nikoli ne prevzemamo odgovornosti za njihova dejanja.

? Za obveščanje o najnovejših ponudbah in razvoju v podjetju: Vaše kontaktne podatke uporabljamo za pošiljanje promocijskih in informativnih biltenov. To bo storjeno samo, če ste izrecno privolili v prejemanje teh vrst komunikacij.

? Za zagotavljanje podpore strankam: vaše podatke uporabljamo za reševanje tehničnih težav, s katerimi se srečujete, in za pomoč pri morebitnih drugih vprašanjih. Ko nas kontaktirate, bodisi po telefonu, prek naše spletne strani ali po e-pošti, zbiramo podatke, ki ste nam jih posredovali, da bi odgovorili z informacijami, ki jih potrebujete. Zapisamo vašo zahtevo in naš odgovor, da bi povečali učinkovitost našega poslovanja.

? Osebne podatke, povezane z vašim sporočilom, kot so vaše ime in e-poštni naslov, hranimo tako, da lahko spremljamo komunikacijo z vami, da bi zagotovili visoko kakovostno storitev.

? Če želite obdelati pritožbo: ko prejmemo pritožbo, beležimo vse informacije, ki ste nam jih posredovali, in te podatke uporabimo za rešitev vaše pritožbe.

? Če nam vaša pritožba utemeljeno zahteva, da stopimo v stik z drugo osebo, se lahko odločimo, da tej drugi osebi damo nekaj podatkov, ki jih vsebuje vaša pritožba. To počnemo kar se da redko, vendar je za našo lastno presojo, ali podajamo informacije, in če to storimo, kakšne so te informacije.

? Lahko pripravimo tudi statistične podatke, ki prikazujejo informacije, pridobljene iz tega vira, da bi ocenili raven storitve, ki jo nudimo, vendar ne na način, ki bi lahko identificiral vas ali katero koli drugo osebo.

? Za plačilo vašega naročila v Mylar Shopu: podatki o plačilu, kot so številke kartic, se nikoli ne shranijo in se takoj izbrišejo, ko jih posredujemo ponudniku plačil.

? Na mestu plačila se na spletnem mestu ponudnika plačil prenese na varno stran. Ta stran je lahko označena kot stran na naši spletni strani, vendar je ne nadzorujemo.

? Podatkov o kreditni kartici ne sprejemamo ali sprejemamo prek e-pošte ali telefona.

? Zaradi varnosti in varnosti: informacije o vas in vašem računu uporabljamo za preverjanje računov in dejavnosti ter za spremljanje sumljivih ali goljufivih dejavnosti.

? Za katero koli drugo uporabo, za katero ste se strinjali: uporabljamo vaše podatke, kjer ste nam dali soglasje, da to storijo za določen namen, ki ni naveden v tem pravilniku. Če ste se strinjali z našo uporabo informacij o vas, imate pravico, da kadar koli premislite, vendar to ne bo vplivalo na obdelavo, ki je že bila opravljena.

Podatki o partnerjih in poslovnih partnerjih

To so informacije, ki vam jih podajamo v vlogi podružnice nas ali kot poslovnega partnerja.

Omogoča nam, da prepoznamo obiskovalce, ki ste nam omenili, in da vam dodelimo provizijo za takšne napotitve. Vključuje tudi informacije, ki vam omogočajo, da vam prenesemo provizijo.

Informacije se ne uporabljajo za druge namene.

Zavezujemo se, da bomo ohranili zaupnost podatkov in pogojev našega odnosa.

Pričakujemo, da se vsak podružnica ali partner strinja, da bo ta pravilnik povrnil.

Uporaba informacij, ki jih zbiramo prek avtomatiziranih sistemov, ko obiščete našo spletno stran

? Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih vaš spletni brskalnik postavi na trdi disk vašega računalnika, ko obiščete katero koli spletno mesto. Omogočajo shranjevanje informacij, zbranih na eni spletni strani, dokler jih ne potrebujete za uporabo na drugem, kar vam omogoča spletno mesto, da vam priskrbi osebno izkušnjo in lastnika spletnega mesta s statističnimi podatki o tem, kako uporabljate spletno mesto, da bi ga lahko izboljšali.

Nekateri piškotki lahko trajajo določen čas, na primer en dan ali dokler ne zaprete brskalnika. Drugi veljajo za nedoločen čas.

Vaš spletni brskalnik vam omogoča, da izbrišete vse, ki jih izberete. Prav tako vam mora omogočiti, da preprečite ali omejite njihovo uporabo.
Naša spletna stran uporablja piškotke. Namestijo jih programska oprema, ki deluje na naših strežnikih, in programsko opremo, ki jo upravljajo tretje osebe, katerih storitve uporabljamo.

Če se odločite, da v nastavitvah brskalnika ne boste uporabljali piškotkov, jih ne bomo uporabljali za vaš obisk, razen za zapis, da niste privolili v njihovo uporabo za kateri koli drug namen.

Če se odločite, da ne uporabljate piškotkov ali preprečite njihovo uporabo prek nastavitev brskalnika, ne boste mogli uporabljati vseh funkcij našega spletnega mesta.

Piškotke uporabljamo na naslednje načine:

? da bi spremljali, kako uporabljate našo spletno stran
? za beleženje, ali ste videli specifična sporočila, ki jih prikažemo na naši spletni strani
? da bi vas podpisali na naši spletni strani
? posneti svoje odgovore na ankete in vprašalnike na naši spletni strani, dokler jih dokončate

Osebne identifikatorje iz vaše dejavnosti brskanja

Zapise vašega spletnega brskalnika na naših strežnikih za spletne strani in druge vsebine na naši spletni strani so zabeležene.

Snemamo informacije, kot so geografska lokacija, ponudnik internetnih storitev in vaš naslov IP. Snemamo tudi informacije o programski opremi, ki jo uporabljate za brskanje po naši spletni strani, na primer o vrsti računalnika ali naprave in ločljivosti zaslona.

Te podatke uporabljamo skupaj, da ocenimo priljubljenost spletnih strani na naši spletni strani in kako izvajamo pri zagotavljanju vsebine.

Če v povezavi z drugimi informacijami, ki jih poznamo od prejšnjih obiskov, se lahko podatki osebno identificirajo, tudi če niste prijavljeni na naši spletni strani.

Osnove, na katerih obdelujemo podatke o vas

Zakon zahteva, da določimo, v kateri od šestih opredeljenih temeljev obdelujemo različne kategorije vaših osebnih podatkov, in vas obvestimo o osnovi za vsako kategorijo.

Če osnova, na kateri obdelujemo vaše osebne podatke, ni več pomembna, bomo takoj prenehali obdelovati vaše podatke.

Če se osnova spremeni, če to zahteva zakon, vas bomo obvestili o spremembi in o vsaki novi podlagi, na podlagi katere smo ugotovili, da bomo lahko še naprej obdelovali vaše podatke.

? Informacije, ki jih obdelujemo, ker imamo s seboj pogodbeno obveznost

Ko ustvarite račun na naši spletni strani, kupite izdelek ali storitev od nas ali drugače strinjate z našimi pogoji, se oblikuje pogodba med vami in nami.

Za izpolnitev naših obveznosti po tej pogodbi moramo obdelati podatke, ki nam jih dajete. Nekatere od teh informacij so lahko osebni podatki.

Uporabljamo jo lahko za:

? iz varnostnih razlogov preverite svojo identiteto
? prodajate izdelke
? vam nudimo naše blago in storitve
? vam nudimo predloge in nasvete o izdelkih, storitvah in kako pridobiti največ iz naše spletne strani

Te informacije obdelujemo na podlagi pogodbe med nami ali da ste zahtevali, da podatke uporabimo, preden začnemo skleniti pravno pogodbo.

Poleg tega lahko te informacije združimo na splošno in jih uporabimo za posredovanje podatkov o razredu, na primer za spremljanje naše uspešnosti glede na določeno storitev, ki jo zagotavljamo.

Še naprej bomo obdelovali te informacije, dokler se pogodba med nami ne konča ali ne prekine katera koli stranka pod pogoji pogodbe.

Informacije, ki jih obdelujemo z vašim soglasjem

? Z določenimi dejanji, ko drugače ne obstaja pogodbeno razmerje med nami, kot na primer, ko brskate po naši spletni strani ali od nas zahtevate, da vam posredujemo več informacij o našem poslovanju, vključno z našimi izdelki in storitvami, nam dovolite, da obdelamo informacije, ki so lahko osebne informacije.

? Kadar koli je mogoče, želimo pridobiti vaše izrecno soglasje za obdelavo teh informacij. Včasih lahko implicitno podate svoje soglasje, na primer, ko nam po e-pošti pošljete sporočilo, na katerega bi lahko upravičeno pričakovali, da bomo odgovorili. Razen v primerih, ko ste se strinjali z našo uporabo vaših podatkov za določen namen, ne uporabljamo vaših podatkov na kakršen koli način, ki bi vas osebno identificiral. Lahko ga združimo na splošen način in ga uporabimo za posredovanje informacij o razredu, na primer za spremljanje uspešnosti določene strani na naši spletni strani.

? Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete tako, da nas poučite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate . Če to storite, morda ne boste mogli uporabljati naše spletne strani ali naših storitev.

Informacije, ki jih obdelujemo za namene legitimnih interesov

Obveščamo lahko o tem, da je za vas ali za nas upravičen interes.

Kjer obdelujemo vaše podatke na tej podlagi, počnemo, potem ko smo skrbno preučili:

? ali je mogoče isti cilj doseči z drugimi sredstvi
? ali lahko obdelava (ali ne obdelava) povzroči škodo
? ali pričakujete, da bomo obdelali vaše podatke in ali boste v tem krogu menili, da je to smiselno

Na primer, vaše podatke lahko obdelujemo na tej podlagi za namene:

? vodenje evidenc za pravilno in potrebno upravljanje našega poslovanja
? odgovor na nenaročeno sporočilo, za katerega menimo, da bi pričakovali odgovor
? zaščito in uveljavljanje zakonskih pravic katere koli stranke
? zavarovanje ali pridobitev strokovnih nasvetov, ki so potrebni za upravljanje poslovnega tveganja
? varovanja vaših interesov, kjer verjamemo, da smo dolžni to storiti
Informacije, ki jih obdelujemo, ker imamo zakonsko obveznost

Zakon smo podvrženi vsem drugim. Včasih moramo obdelati vaše podatke, da bi izpolnili zakonsko obveznost.

Na primer, morda bomo morali zahtevati informacije pravnim organom, če to zahtevajo, ali če imajo ustrezno pooblastilo, kot je nalog za preiskavo ali sodni nalog. Od današnjega dne pravnim organom niso bile posredovane informacije o nobeni odjemalcu.

To lahko vključuje vaše osebne podatke.

Razkritje in izmenjava podatkov

Skupna raba s tretjimi osebami

Delimo informacije s tretjimi osebami, ki nam pomagajo upravljati, zagotavljati, izboljševati, integrirati, prilagajati, podpirati in tržiti naše storitve.

Ponudniki storitev: Sodelujemo z ponudniki storitev tretjih oseb, ki nam ponujajo spletno stran in razvoj aplikacij, gostovanje, vzdrževanje, varnostno kopiranje, shranjevanje, virtualno infrastrukturo, obdelavo plačil, analize in druge storitve, zaradi katerih lahko zahteva dostop do njih ali njihovo uporabo. Če mora ponudnik storitev dostopati do informacij o vas, da opravlja storitve v našem imenu, to storijo pod nasveto, vključno z upoštevanjem pravil in postopkov, ki so namenjeni zaščiti vaših podatkov.

Mylar Shop Partners: Delamo s tretjimi strankami, ki zagotavljajo svetovanje, trženje, prodajo, podporo in tehnične storitve za zagotavljanje in izvajanje rešitev za stranke
Z vašim soglasjem: Podatke o tebi izmenjujemo s tretjimi osebami, ko nam to dovolite. Na primer, na naših javnih spletnih straneh pogosto prikazujemo osebne izjave zadovoljnih strank. Z vašim soglasjem lahko svoje ime objavimo poleg pričevanja.

Upoštevanje zahtev za izvršbo in veljavnih zakonov; Uveljavljanje naših pravic: V izjemnih okoliščinah lahko informacije o vas s tretjimi osebami izmenjavamo, če menimo, da je delitev razumno potrebna za:

? skladen z vsemi veljavnimi zakoni, predpisi, pravnimi postopki ali vladnimi zahtevami Združenega kraljestva, vključno z izpolnjevanjem nacionalnih varnostnih zahtev,
? uveljaviti naše sporazume, politike in pogoje storitve,
? zaščitili varnost ali integriteto naših izdelkov in storitev,
? zaščitite Mylar Shop, naše stranke ali javnost pred škodo ali
? se odzovete na nujne primere, za katere verjamemo, da v dobri veri zahtevajo, da razkrijete informacije, ki pomagajo preprečiti smrt ali hudo telesno poškodbo katere koli osebe.
Kreditna referenca: za pomoč pri boju proti goljufijam delimo informacije s kreditnimi referenčnimi agencijami, kolikor se nanašajo na stranke ali stranke, ki naročajo izdajatelju kreditne kartice, da nam prekličejo plačilo, ne da bi nam najprej zagotovili sprejemljiv razlog in nam dali priložnost povrnejo svoj denar.

Podatki se lahko obdelujejo zunaj Evropske unije: Od zunanjih storitev v državah zunaj Evropske unije lahko občasno uporabljamo druge vidike našega poslovanja. V skladu s tem bi se lahko podatki, pridobljeni v Združenem kraljestvu ali kateri koli drugi državi, obdelali zunaj Evropske unije.

Naši dobavitelji in / ali zastopniki: če ste z nami sklenili pogodbo za dobavo blaga in storitev, bomo morda morali svoje podatke posredovati pri naših dobaviteljih in / ali zastopnikih, da zagotovimo izpolnjevanje te pogodbe.
Na primer, če z nami sklenete pogodbo za dobavo izdelkov, bo za naše naročnike potrebno posredovati določene informacije (naslov za dostavo in kontakt) za izpolnitev pogodbe.

Informacije bodo posredovane le, če bo to potrebno za izpolnitev pogodbe.

Dostop do vaših podatkov

Dostop do vaših osebnih podatkov: kadarkoli lahko pregledate ali posodobite osebne prepoznavne podatke, ki jih imamo o vas, tako da se prijavite v svoj račun na naši spletni strani.

Za pridobitev kopije vseh informacij ki ni na naši spletni strani, nam lahko pošljete zahtevo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate . Ko boste prejeli zahtevo, vam bomo povedali, kdaj pričakujemo, da vam bomo posredovali podatke in ali bomo zahtevali kakršnokoli pristojbino za to, da vam jo dostavimo.

Odstranitev vaših podatkov: Če želite odstraniti osebne prepoznavne podatke z naše spletne strani in / ali baze podatkov, nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate . To lahko omeji storitev, ki vam jo lahko nudimo.

Izključitev komunikacij: od nas lahko onemogočite prejemanje promocijskih in / ali informativnih sporočil z uporabo povezave za odjavo iz vsakega e-poštnega sporočila ali s tem, da nas kontaktirate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate .

Preverjanje vaših podatkov: ko prejmemo katerokoli zahtevo za dostop do, urejanje ali brisanje osebnih prepoznavnih podatkov, najprej naredimo razumne korake, da preverimo svojo identiteto, preden vam omogočite dostop ali kako drugače ukrepate. To je pomembno za zaščito vaših podatkov.

Odgovarjanje na vaše zahteve: z vašo zahtevo za dostop do predmeta bomo obravnavali brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru v roku enega meseca po prejemu vaše zahteve. Če pa je delo posebej zapleteno ali če se opravijo številne zahteve, lahko to obdobje podaljšamo še za dva dodatna meseca. V tem primeru vas bomo obvestili o podaljšanju in pojasnili razloge.

Za obravnavo vašega zahtevka ne bomo zaračunali pristojbine, razen če je očitno neutemeljen ali pretiran. Če zaračunavamo pristojbino, vas bomo o tem obvestili in pojasnili razloge za to.

Razložili vam bomo, katere korake so storili pri obravnavi vaše zahteve, tj. Navedli bomo vir svojih osebnih podatkov, ki smo jih zbrali.

Če niste zadovoljni z našimi dejanji, lahko svoje nezadovoljstvo predstavite po elektronski pošti pri nas Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate . Če ste nezadovoljni, imate pravico posredovati zadevo Informacijskemu pooblaščencu ali zahtevati povračilo stroškov prek sodišč.

Druge zadeve

Uporaba spletnega mesta otrok: ne prodajamo izdelkov ali nudimo storitev za nakup otrok, niti otrokom ne tržimo. Če ste pod 18, ne smete uporabljati naše spletne strani in morate takoj oditi.

Šifriranje podatkov, poslanih med nami: s certifikati SSL (Secure Sockets Layer) (SSL) smo potrdili identiteto vašega brskalnika in šifrirali vse podatke, ki nam jih pošljete.

Kadarkoli se informacije prenašajo med nami, lahko preverite, ali je to storjeno z uporabo SSL-ja, če iščete zaprt simbol za ključavnico ali drugo oznako zaupanja v naslovni vrstici ali orodni vrstici brskalnika. To lahko preverite tudi tako, da zagotovite, da se URL začne s HTTPS: // (v nasprotju z HTTP: //)

Kako se pritožite:

? Če niste zadovoljni z našo politiko zasebnosti ali imate kakršne koli pritožbe, nam to sporočite po elektronski pošti. Naš naslov je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate .
? Če spor ni rešen, upamo, da se boste strinjali, da ga boste poskušali razrešiti z dobrim namenom pri nas v postopku mediacije ali arbitraže.
? Če ste na kakršen koli način nezadovoljni s tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, imate pravico vložiti pritožbo pri uradu informacijskega pooblaščenca. To lahko storite na https://ico.org.uk/concerns/

Obdobje hranjenja osebnih podatkov: razen če je v tem obvestilu o zasebnosti navedeno drugače, vaše osebne podatke hranimo samo toliko časa, kot to zahtevamo:

? da vam ponudi storitve, ki ste jih zahtevali;
? ravnati v skladu z drugimi zakoni, tudi za obdobje, ki ga zahtevajo naši davčni organi;
? da podpre zahtevek ali obrambo na sodišču.

? Skladnost z zakonom: naša politika zasebnosti je bila sestavljena tako, da je v skladu z zakonodajo vsake države ali pravno pristojnostjo, v kateri želimo poslovati. Če menite, da ne izpolnjuje prava vaše jurisdikcije, bi radi slišali od vas. Vendar pa je na koncu vaša odločitev, ali želite uporabiti našo spletno stran.

? Pregled tega pravilnika o zasebnosti: to obvestilo o zasebnosti lahko občasno posodobimo, kot je potrebno. Pogoji, ki veljajo za vas, so tisti, ki so objavljeni tukaj na naši spletni strani na dan, ko uporabljate našo spletno stran. Svetujemo vam, da natisnete kopijo za vaše zapise. Če imate kakršnakoli vprašanja o našem pravilniku o zasebnosti, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate .

O / Kontakt

mylar-shop-logo Kliknite na naši sliki, da nas kontaktirate. Smo podjetje, ki zagotavlja kakovost mylar izdelkov kupcem po vsem svetu.

Zadnje Mylar Info Članki

Najbolj priljubljeni Članki

Spremljajte nas na:

Facebook Twitter

ali delijo našo spletno stran:

Facebook Twitter Delicious Spotakniti se ob Google Bookmarks